Είμαι έν α πουλί
11:15
Θεατρική δράση
Γιώτα Χ. Διάκου


Τίτλος παρουσίασης: «Είμαι ένα πουλί» – Βρες τα δικά σου φτερά!
Περιγραφή Δράσης: Οι σελίδες του βιβλίου ζωντανεύουν και μια μεγάλη διαδραστική περιπέτεια ξεκινά! Με θεατρικό παιχνίδι, μουσική, κίνηση, γέλιο και διασκεδαστικές αποστολές, τα παιδιά γίνονται οι πρωταγωνιστές της ιστορίας και βοηθούν τον μικρό Αλέξη να ξεπεράσει τις δυσκολίες του, να ανακαλύψει τη δύναμη που κρύβει μέσα του και να βρει... τα δικά του φτερά! Μια εμπειρία γεμάτη δράση, φαντασία και συμμετοχή, που εμπνέει κάθε παιδί να πιστέψει στον εαυτό του και να τολμήσει να πετάξει ψηλά.
Σύντομο Βιογραφικό: Η Γιώτα Χ. Διάκου είναι εκπαιδευτικός και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας. Δημιουργεί ιστορίες που βοηθούν τα παιδιά να πιστέψουν στον εαυτό τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να αγαπήσουν το βιβλίο. Μέσα από τις διαδραστικές παρουσιάσεις της, μετατρέπει κάθε βιβλίο σε μια ζωντανή εμπειρία, όπου το παιχνίδι συναντά την αφήγηση και τα παιδιά γίνονται μέρος της ιστορίας.


Η Γιώτα Χ. Διάκου είναι εκπαιδευτικός και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας. Δημιουργεί ιστορίες που βοηθούν τα παιδιά να πιστέψουν στον εαυτό τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να αγαπήσουν το βιβλίο. Μέσα από τις διαδραστικές παρουσιάσεις της, μετατρέπει κάθε βιβλίο σε μια ζωντανή εμπειρία, όπου το παιχνίδι συναντά την αφήγηση και τα παιδιά γίνονται μέρος της ιστορίας.
